Posted in Sustainability

Re-use plastic ziplock bags

Even if I am getting rid of unnecessary plastic in the household, I still have some ziplock bags I bought at IKEA. My mother always re-used plastic bags . When they got dirty, she washed them in lukewarm water with natural soap, and let them drip off on the tiles at the backsplash. I try to do the same. A little tiny drop of reducing plastic waist.

Gjenbruk av plastposer

Selv om jeg holder på å kvitte meg med unødvendig plast i husholdningen, har jeg fortsatt noen ziplock-poser jeg kjøpte hos IKEA. Min mor gjenbrukte alltid plastposer. Da de ble skitne, vasket hun dem i lunkent vann og såpe, og lot dem dryppe av på flisene bak oppvaskbenken . Jeg prøver å gjøre det samme. En liten liten dråpe for å redusere plastavfallet.

Author:

I am a mother of 3 teenagers, journalist of education, and interested in everything from politics, theater, spirituality, music, literature, food, design, children´s upbringing, agriculture, knitting, painting, nature, philosophy...yes the whole universe...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s